sâmbătă, 10 iunie 2023

CDIdei în cărți

"CDIdei în cărți", Este titlul festivalului concurs la care au participat anul acesta elevi ai școlii noastre cu mult entuziasm. Scopul acestuia este de a asigura un cadru pentru dezvoltarea, demonstrarea și manifestarea la nivel înalt a unor competențe transversale ale elevilor (creativitatea, simțul artistic, imaginația, competențe TIC, de comunicare, munca în echipă...) prin intermediul CDI, utilizând animații pentru lectură și metode ale educației nonformale. La nivelul școlii, coordonatorul activității a fost d-na bibliotecară Bordea Petronela.

Echipele participante au fost:

Clasa a VI-a A: Brujbu Iris, Ida Ana Maria, Mirea Ayana și Plumbotă Florina-voluntar, produsul realizat fiind un afiș în format fizic inspirat de cartea Copiii de făină scrisă de Anne Fine-Coordonator prof. Brujbu Ramona.

Clasa a VI-a C: Cioroiu Denisa, Czinori Katia și Poponeci Nicol, produsul realizat fiind un afiș în format digital inspirat de textul O stradă cu sentimente scris de Ana Blandiana-Coordonator prof. Niculescu Florina. 

Clasa a VII-a B: Grigoraș Mira, Obancea Anastasia, Suditu Sânziana, produsul realizat fiind o machetă a unei scene reprezentative inspirată de romanul James și piersica uriașă scris de Roald Dahl-Coordonator prof. Ida Iuliana.

În urma desfășurării etapei județene, echipa clasei a VI-a A a obținut Diplomă de participare, echipa clasei a VI-a C a obținut Premiul al III-lea, iar echipa clasei a VII-a B – Premiul I , calificându-se la etapa națională.

Felicitări tuturor participanților! Mult succes la etapa națională!