marți, 4 iunie 2019

Ziua Scolii Gimnaziale Peter Thal - 5 iunie 2019

Dragi râșnoveni,
Vă reamintim că mâine este Ziua Școlii Gimnaziale Peter Thal! După ceremonia de absolvire a claselor a 8-a de la Cinema, am pregătit cu colegilor noștri de la ciclul gimnazial un program atractiv, sperăm noi! În prima parte a zilei, copii, părinți și profesori, propun 10 ateliere din care copiii pot alege după pofta inimii: vânătoare de comori, sporturi, concurs de cultură generală, dans, reciclare creativă, creare de pagini web. Ne bucurăm că au răspuns invitației noastre foști elevi ai școlii care vor organiza ateliere de dezbatere și oratorie, precum și voluntariat și organizare de evenimente.



Cavalerii mesei rotunde”, organizatorii evenimentului, sunt invitați la un atelier unde vor proiecta noua imagine a școlii. “O școală mai frumoasă, o curte mai prietenoasă” reprezintă “cauza noastră” pentru care am organizat Târgul de Iunie. Vă invităm pe toți, începând cu ora 17:30, în sala de sport a școlii, unde puteți sprijini “cauza”, cumpărând ceea ce au donat copiii pentru târg: lucruri bune în căutare de noi stăpâni. Fondurile adunate vor fi folosite pentru transformarea școlii într-una pe placul nostru; o școală plină de culoare, din care nu va lipsi culoarea verde!
De la ora 18, la cinematograf, vă invităm la “Talent Show”! Copiii noștri au talent și vă puteți convinge de aceasta dacă veniți la spectacol să îi vedeți și să îi susțineți.
Vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru de a face din școala noastră o școală la care mulți dintre noi nici nu am visat. Doar împreună vom reuși!
Semnează: “Cavalerii mesei rotunde” - grupul de inițiativă al elevilor școlii, organizatorii evenimentului.