duminică, 16 decembrie 2018

Bazar de Craciun 2018

Vineri, 14 decembrie 2018, a avut loc traditionalul Bazar de Craciun, desfasurat in centrul orasului, sub minunata decoratie de sarbatori, pusa in piata de Primaria Rasnov. A fost pentru toata lumea o noua ocazie de intalniri si impartasiri in preajma zilelor de Craciun.
Ingenioasele decoratii puse in vanzare la targ au fost rodul muncii comune parinti si copii in ateliere de creatie din saptamanile precedente bazarului. Deliciosele prajituri au fost pregatite cu grija si daruire de grupuri de parinti, cu dorinta de a aduce placere si savoare la sarbatoarea bazarului.
La un ceai cald, o cafea sau un vin fiert parintii s-au reunit pentru placerea de a simti gustul sarbatorilor alaturi de copiii lor. Si au fost rasplatiti de bucuria cu care copiii au participat la aceasta sarbatoare. Efervescenta cu care micii comercianti isi vindeau produsele, prezenta numeroasa a adultilor, atmosfera de sarbatoare care a invaluit targul sunt elementele care ne dau dreptul sa dam actiunii noastre numele "REUSITA". Multumim tuturor participantilor mici si mari, producatori de produse sau cumparatori! Cu castigurile realizate din vanzari fiecare clasa va finanta o activitate extrascolara. Pe langa Bazarul de Craciun, elevii nostri vor avea serbari la nivelul claselor, un spectacol de teatru la nivelul claselor VII -VIII cu strangere de fonduri pentru familiile scolii cu venituri modeste si actiuni caritabile de tipul Cutia de pantofi in colaborare cu Fundatia Maria de la Cristian si Orfelinatul din jud Alba.
Cateva foto pe pagina Album foto Bazar de Craciun 2018