miercuri, 30 martie 2016

"Speak out" - Faza Judeteana

Un nou rezultat remarcabil! Lupsa Simona locul al III-lea la faza judeteana a Concursului national de monologuri in limba engleza - Speak Out. Sambata, 26 martie 2016, elevele scolii noastre Rusu Cristiana si Tisca Anda (cl. 5-a C) Lupsa Simona, Rusu Alexa (cl. 7-a A), sub indrumarea d-nei prof. Melinte Mihaela au participat la faza pe judet. Punctul de plecare al acestei editii a fost urmatorul citat din Hans Christian Andersen : "Life itself is the most wonderful fairy tale." - "Viata insasi este cea mai minunata poveste"Alaturi de alti aproape 50 de concurenti de la colegii si scoli gimnaziale din judet, fetele s-au intrecut pe sine in a filozofa pe tema vietii, a asemanarii ei cu o poveste, si au reusit performanta de a se situa intre primii 10 concurenti de la fiecare categorie (respectiv clasele 5-6, 7-8), iar Simona Lupsa a obtinut locul al III-lea. 
"A fost cu adevarat ceva nou pentru mine! Pe langa faptul ca m-a ajutat sa trec peste frica mea de vorbit in public, a fost placut sa ascult si sa vad alti oameni, toti cu o gandire unica si creativa" a povestit Alexa Rusu din clasa a 7-a.
Simona Lupsa, castigatoarea locului al III-lea isi aminteste: "A fost o experienta minunata! Mi-a placut in special modul in care ceilalti concurenti isi impartaseau opiniile, viziunile. Chiar daca mi-a fost frica la inceput, m-am mobilizat, iar rezultatul nu a fost deloc rau!"
Cateva imagini pe pagina foto