marți, 16 iulie 2013

Sfarsit de an scolar 2012/2013

Anul scolar 2012/2013 a fost un an plin de evenimente pentru scoala noastra. Activitatile educative s-au impleteit armonios cu activitatea de baza, invatarea. Rezultatele acestei armonii s-au concretizat in actiuni si premii. Astfel s-a derulat actiunea "Bricolaj la scoala" in parteneriat cu  Dremel Bosch in urma careia am obtinut dotare cu aparatura specifica bricolajului; actiunea "Muzica aproape de copii" concretizata in concertul din curtea scolii al orchestrei "Elefanfare" din Franta, actiunea "Jongleria, joc si indemanare" in cadrul parteneriatului cu EJC Sourdeval Franta finalizata cu exercitii de jonglerie efectuate de copii.
Activitatea de baza "invatarea" s-a finalizat cu premii la Olimpiadele scolare : Olimpiada de Limba si Literatura Romana : un premiu I faza judeteana si participare la faza nationala, Cecile Jouault cl a V-a minoritati, Premiul II faza judeatana, Dragoiu Andrei cl a VII-a minoritati, Premiul I faza judeteana si participare la faza nationala la Limba si Civilizatie Romaneasca, Hermenean Iulia cl a V-a E. Premii si distinctii la Evaluare in Educatie, Cangurul Lingvist si premii la nivelul claselor cu medii peste 9,50...
Un alt obiectiv important al acestui an scolar a fost activitatea laborioasa in cadrul proiectului Comenius "Sharing and comparing Culture via media", proiect multicultural cu sase tari partenere; Italia, Spania, Cehia, Polonia, Germania si Turcia, pe doi ani 2012/ 2014 si Olimpiada "Safety Tour" Austria, finalizata in 2013 cu premiul III.
Cateva imagini din sfarsit de an scolar pe pagina foto.
Scurt video aici.