miercuri, 24 aprilie 2013

Saptamana "sa stii mai multe sa fii mai bun"

In saptamana 1 – 5 aprile 2013 in cadrul proiectului Sa stii mai multe sa fii mai bun elevii scolii noastre au avut prilejul sa participe la multiple activitati. Saptamana a inceput cu un concurs transdiscipilar propus de catedra de stiinte claselor a VII –a si a VIII “Sa castige cel mai bun” gazduit de Centrul de Documentare si Informare. Dupa stiinte, muzica si poezia au stapanit spatiul din CDI, urmat imediat de teatru pe teme antidrog. Momentele artistice au fost realizate de clasele a V-a & a VI-a.
Miercuri, toti elevii ciclului gimnazial au participat la cea de-a cincea editie a Carnavalului Primaverii in Sala de Sport. Inainte de carnaval, toti participantii au trecut pe la ateliere de confectionare de masti pe care apoi le-au purtat la traditionala parada. Dupa parada jocuri si concursuri hazlii au facut pentru toti o zi de neuitat. Joi, toti elevii scolii au participat la traditionalul Targ de Primavara. Obiecte confectionate de elevi alaturi de obiecte scolaresti iesite din uzul personal au fost expuse spre vanzare. Beneficiile obtinute se vor folosi la sustinerea proiectelor scolare. Vineri a fost ziua actiunilor de ecologizare si a drumetiilor.
Pe parcursul aceastei saptamani elevii ciclului primar au participat la ateliere de creatie si la actiuni distractive desfasurate in parteneriat cu asociatia ACASA. Elevii claselor a VIII-a au fost beneficiarii actiunii de orientare scolara si profesionala in cadrul unei vizite la INA Schaeffler.