sâmbătă, 15 septembrie 2012

Deschiderea anului scolar 2012/2013

Deschiderea anului scolar 2012/2013 are loc in data de 17 sept, ora 9, in curtea Salii de Sport a scolii. Avand in vedere lucrarile de constructie din curtea corpului A din strada Izvor, rugam parintii care doresc sa participe la festivitatea de deschidere, sa aiba amabilitatea de a da prioritate parintilor "boboceilor", elevii de clasa pregatitoare si clasa I. Acestia pot insoti copiii in curtea scolii pe tot parcursul festivitatii. Dupa festivitate vor intra impreuna cu micutii elevi in Sala de Sport pentru a-si cunoaste invatatoarele si apoi sala de clasa. Listele sunt afisate vizibil la ferestrele de la strada.
Parintii elevilor din clasele II-VIII sunt rugati respectuos sa ramana pe drumul de acces dintre scoala si intrarea elevilor pentru a evita aglomeratia. Dupa festivitate elevii vor intra in salile de curs.
In anul scolar 2012/2013 au cursuri de dimineata elevii claselor primare sectie romana si germana, elevii claselor a VIII-a sectia romana si germana, elevii claselor a V-a, a VI-a si a VII-a germana.
Vor avea cursuri de la ora 12.00 elevii claselor a V-a, a VI-a, si a VII-a sectie romana.
Succes tuturor !
Echipa manageriala