joi, 28 iunie 2012

A venit vacanta

S-a incheiat anul scolar 2011/2012 cu rezultate bune si cu perspective incurajatoare pentru anul scolar viitor.
Proiectele scolii s-au derulat intr-un climat placut si si-au atins scopul definit de echipa manageriala "o scoala pentru toti, respect pentru fiecare". Am avut rezultate meritorii la concursurile Cangurul, peste 100 de elevi cu punctaje atingand calificativele bine si excelent la nivelul ciclului primar si in jur de 20 de premii la ciclul gimnazial. A avut loc a treia participare internationala la Safety Tour Viena cu locul 8 din 20 de echipe, s-a initiat un parteneriat cu Colegiul "Gambetta" Carentan Franta, "Prieteni din Europa", a inceput proiectul E Twining la nivelul clasei a V D cu prof Melinte Mihaela, proiect de comunicare virtuala in limba engleza, a continuat, in parteneriat cu asociatia ACASA, proiectul "Cum se face", s-a continuat pe tot parcursul anului scolar proiectul de "dezvoltare a abilitatilor de viata" prin derularea activitatilor extrascolare.
Anul scolar viitor proiectele vor continua si se va adauga unul nou "Parteneriat pentru copilul meu" in colaborare cu asociatiile Alumni, Shotron, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti si Ministerul Educatiei Nationale.
Am incheiat anul scolar cu un colectiv performant de cadre didactice, colectiv cu care vom continua anul scolar viitor.
Am pierdut in acest an una dintre profesoarele cele mai iubite, cu inalte calitati profesionale; Daniela Cretu. O boala nemiloasa a luat-o de langa noi, o vom purta mereu in gand.
In anul urmator ii asteptam cu drag pe cei mai mici elevi, elevii de clasa pregatitoare si cei din clasa I pentru care suntem in pregatiri logistice.
Foto din ultima zi de scoala pe pagina foto