marți, 15 mai 2012

Scoala Altfel

Elevii scolii au beneficiat de multiple activitati in saptamana Scoala altfel. Un obiectiv important pentru toti elevii mici si mari a fost cunoasterea orasului natal, asezare, istorie, frumuseti naturale sau obiective industriale noi care s-au deschis in orasul nostru.
Ecologizea zonei din apropierea scolii a fost in egala masura o activitate la care elevii au participat cu placere.
Clasele gimnaziale au gazduit in ziua de luni 7 aprilie elevii Grupului Scolar "Petrache Poenaru" Balcesti-Valcea in cadrul proiectului-parteneriat "mostenire din batrani".
Elevii claselor primare au fost actorii proiectului Cum se face in parteneriat cu asociatia A.C.A.S.A vizitand fabrica de paine, fabrica de chipsuri sau invatand sa confectioneze obiecte specifice triburilor de indieni sau invatand sa danseze in ritmuri moderne la ZAOPARC.
Ziua de marti a fost ziua atelierelor, toti elevii scolii au participat conform dorintelor si indemanarilor la confectionare de obiecte specifice Pastilor.
Miercuri s-au efectuat vizite in cadrul proiectului de orientare scolara in fabrica din Rasnov.
Joi a fost ziua traditionalului Targ de Pasti unde elevii au vandut in profitul scolii obiectele confectionate de ei. Alaturi a functionat si un targ de vechituri.
Vineri a fost ziua expozitiei de icoane pe sticla si a concertului de Pasti organizat in CDI.

In data de 06.04.2012 in saptamana "Scoala Altfel'', un grup de elevi in numar de 23 (clasa a VI-a C; a VII-a C si a V-a D) au acceptat invitatia de a vizita Ina Schaeffler.Odata ajunsi acolo, ne-au fost prezentate: norme de siguranta, date generale despre fabrica dupa care am vizitat fabrica iar spre sfarsit ni s-au oferit cadouri si o masa gratuita la cantina.Am fost insotiti de 3 cadre didactice.
Andra si Laura Folea, clasa a VII-a C


 
mai multe fotografii pe pagina foto