marți, 3 mai 2011

Dans, fotbal, ziua Europei...

- Echipa de dansuri traditionale a ciclului primar a participat sambata 30 aprilie 2011 la concursul "Comoara Etno" organizat de Primaria Brasov si ISJ Brasov. Formatia a primit diploma de participare.

- Echipa de fotbal a ciclului primar a ocupat locul I la campionatul judetean de minifotbal urmand sa participe la faza nationala care va avea loc la Targu-Mures in 20/22 mai 2011.

- In 15 aprilie clasa a II a A a fost gazda intalnirii cu colegii de aceeasi varsta de la Scoala Europeana Bucuresti. Actiunea s-a desfasurat in cadrul parteneriatului educational "Vizitati Rasnov!". Elevii scolii noastre au prezentat caietul de istorie locala elaborat in cadrul proiectului Comenius "O Europa mai multe culturi".

- In 29 aprilie 2011 scoala a gazduit microcercul bibliotecarilor din judetul Brasov. Cu aceasta ocazie au fost prezentate activitatile desfasurate in CDI in anul scolar 2010/2011. Au evoluat in fata oaspetilor corul de copii al ciclului primar si echipa de dansuri populare.

- In 29 aprilie 2011 catedra de geografie a gazduit activitatea metodica a microcercului zonal de geografie cu tema 9 Mai Ziua Europei - Unitate in diversitate. A fost prezentata sceneta Statele Europei si s-a organizat un concurs pe aceasta tema.